swiftdrop.kontakt@gmail.com                              573 324 764                              Darmowa dostawa od 99 PLN

NÓŻ DO FMIĘSA HARD EDGE

Symbol: FS-1051760

Dostępność: Średnia dostępność

Cena: 214.00

SZT
Zamówienie telefoniczne: 573 324 764

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • In post paczkomat 0

Więcej o produkcie

Waga
0.15 kg
EAN:
6424002011033



Dane techniczne:

Szerokość: 2.51 cm
Długość: 3.64 cm
Wysokość: 35.1 cm
Waga: 113 g



Dłużej ostry podczas codziennego użytkowania
Niezwykle ostry i wytrzymały
Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna
Rękojeść z tworzywa pokryta powłoką Softgrip™
Dzięki zastosowaniu technologii LZR-EDGE™ krawędzi tnącej nóż pozostaje 4 razy dłużej ostry niż standardowe noże
Ekologiczne opakowanie (min. ilość tworzywa), które można poddać recyklingowi
Osłona na palce
Zaleca się używanie ostrzałki Fiskars: Roll-Sharp™ lub ostrzałki stalowej pod kątem 30 +/- 4
Można myć w zmywarce
Długość ostrza 216 mm
HRC 52
Wydajność cięcia (testy CATRA)
Zaprojektowano w Finlandii



Hard Edge Nóż do mięsa

**

Zdjęcia poglądowe

Parametry:

Dokument sprzedaży : Wystawiam fakturę VAT 

Reklamacja : 

   - Sprzedawca odpowiada za wadliwy towar przez 2 lata od momentu wydania rzeczy kupującemu

   - Rękojmia wyłączona dla przedsiębiorców w zakresie dopuszczalnym przez prawo

   - Dotyczy reklamacji z tytułu rękojmi lub braku zgodności towaru z umową , czas na reklamacje 2 lata

Zwrot: Czas na zwrot 14 dni ( nie dotyczy firm) / Nie przyjmę zwrotu, jeśli nadasz przesyłkę za pobraniem

Informacje dot. bezpieczeństwa

Ewentualne ostrzeżenia oraz wskazówki dotyczące bezpieczeństwa, znajdują się w instrukcji obsługi. Instrukcję obsługi można pobrać ze strony producenta.fiskars.com

Dane producenta

Fiskars Finland Oy Ab
Keilaniementie 10
02151 Espoo
Finland

22 310 85 00
customerservice.warsaw@fiskars.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

„Tryb konserwacji / przerwy technicznej”